Adverteren bij Google

Adverteren bij Google

Lees hier over adverteren bij Google met een optimale vindbaarheid van jouw shop, stichting, of instelling. Een zogeheten SEA, search engine advertising, staat altijd bovenaan in Google. Daaronder komt de concurrent met een goede search engine optimization (SEO), maar dan is jouw shop al gezien. Om te zorgen dat de potentiële klant daadwerkelijk jouw shop bezoekt en daar kan slagen, zijn er meer aanpassingen nodig dan enkel SEA. Lees in deze tekst hoe de specialisten van Markant internet jouw site zo kunnen maken dat je een site hebt die verkoopt. Markant internet neemt het adverteren bij Google uit handen zodat het goed geregeld is.

Het is iedereen weleens opgevallen…

Iedereen kent adverteren bij Google en daarom bovenaan de vetgedrukte internetadressen. De specialisten van Markant internet krijgen zo de vermelding op de goede plek, en kunnen zich richten op de inhoud van de site. Veel internetsites zijn erg onoverzichtelijk. Gek genoeg hebben ook zorgaanbieders sites die voor een bepaalde doelgroep niet te doen is. Bijvoorbeeld een stichting of instelling voor ouderen en achter de tekst een slideshow van foto’s. Niemand zal ontkennen dat het mooi is, maar als door leeftijd de ogen niet meer zijn van wat ze geweest zijn, is een rustig beeld leesbaarder. Ook een onhandige navigatie is een veelvoorkomend fenomeen bij verschillende sites.

Het gaat werkelijk om ieder detail

Adverteren bij Google werkt goed om de site vindbaar te maken, maar om de site ook nog gebruiksvriendelijk te maken is een vak. Bij Markant internet verstaan ze dat vak. Zij realiseren een overzichtelijke site met een goede navigatie, naast de foto’s nuttige informatie, maar zij maken het ook aantrekkelijk voor de potentiële klant om daadwerkelijk de site te bezoeken. Boven en onder het internetadres is ruimte voor een zogeheten meta title en meta discription, en dat krijgt ook alle aandacht. Zo verkrijg je een vindbare site die verkoopt, en je bedrijf laat groeien. Het is dus meer dan enkel adverteren bij Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *