Allround en interesse in techniek? Wordt projectmanager in de civiele techniek!

vacature civiele techniek - Bouwhuysch

Wanneer je zowel sociaal als zelfstandig sterk bent, je sterk in je schoenen staat en meer dan gemiddeld interesse hebt in techniek, dan ligt het voor de hand om te denken dat je voldoende baankansen hebt. Een van de sectoren waar je je waarschijnlijk wel thuis zult voelen is de civiele techniek. In deze branche is men verantwoordelijk voor de totstandkoming van objecten en het onderhouden daarvan. Onder deze objecten kun je van alles ontstaan. Dit gaat van gebouwen tot wegen en van tunnels tot de riolering. Een sector met veel uitdaging en afwisseling dus! Als je dit wel wat lijkt en je herkent jezelf in de genoemde capaciteiten uit het begin van dit artikel, zoek dan eens een vacature civiele techniek – Bouwhuysch heeft er daar als gespecialiseerd bureau altijd voldoende van. Tip: kijk eens of een functie als projectleider iets voor je is. Benieuwd wat je voor die functie in huis moet hebben? Lees dan ook even de volgende alinea.

vacature civiele techniek - Bouwhuysch

Een goede projectbegeleider brengt deze kwaliteiten met zich mee

Ook al kan het soms enigszins per project of werkgever verschillen, van een projectmanager in de civiele techniek worden normaal gesproken verwacht dat hij of zij het volgende meebrengt:

• Je moet op een vriendelijke maar doortastende manier kunnen communiceren en samenwerken.

• Je communicatieve vaardigheden zijn sowieso uitstekend, want je werkt samen met alle stakeholders van een project.

• Qua planning en organisatie ben je een topper.

• Je hebt een relevant HBO- of WO-diploma. Heb je een MBO-diploma, dan kun je er met de juiste ervaring en/of certificaten wellicht ook komen.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*