Factoring heeft mijn manier van ondernemen veranderd

Factoring

Factoring Factoring is een hele goede optie voor jou als je zelf graag minder tijd kwijt wilt zijn met het regelen van facturen. Je kunt dit namelijk net als ik uitbesteden aan Finqle. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is online de factuur indienen en dan ontvang jij binnen 24 uur het geld op jouw rekening. Zelf kreeg ik deze tip van mijn vriend. Hij had hierover gehoord op zijn baas en vond het wel iets voor mij. Ik heb sinds een jaar mijn eigen onderneming en merkte al snel dat ik heel veel tijd kwijt was met het papierwerk. Dat vond ik zelf erg zonde, want het liefst wilde ik natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van mijn uren besteden aan doen wat ik echt leuk vind. Het liefst ben ik de hele dag bezig met dingen ontwerpen, dus daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing daarvoor.

Heel erg tevreden over factoring

Factoring

Toen ik via mijn vriend hoorde over factoring ben ik diezelfde dag nog een kijkje gaan nemen op hun website. Daar vond ik veel informatie over alles wat zij te bieden hebben. Dat vond ik zelf erg prettig, want daardoor werden alle vragen die ik vooraf had beantwoord. Ook vond ik het fijn dat ik een korte vragenlijst in kon vullen waardoor ik direct wist dat ik in aanmerking kwam voor hun dienstverlening.

Ik heb gekozen

Voordat ik over ben gegaan tot een contract voor de factoring heb ik wel nog contact opgenomen. Ik wilde namelijk weten wat de mogelijkheden waren met betrekking tot mijn toekomstige onderneming. Ik had namelijk het plan om nog een ander klein bedrijfje te starten in dezelfde branche. Alle vragen die ik hierover had werden goed beantwoord en toen heb ik de keuze gemaakt om alles door hen te laten regelen.