Gebruikte kantoormeubelen

Kantoor

Gebruikte kantoormeubelen zoals bureaus, bureaustoelen en kasten… Hoe fijn is het als je wel de kwaliteit hebt van een heel duur product maar niet de hoge prijs hoeft te betalen. Mauron is gespecialiseerd in gebruikte kantoormeubelen en ze hebben een ruim aanbod aan gevarieerde artikelen. Als je nou een zzp-er bent en je wilt je thuiskantoor laten inrichten of je bent een 50+ onderneming en wilt een complete inrichting. Het kan allemaal bij Mauron. Je kunt alles in dezelfde kleurstelling krijgen met gelijke topbladen.

Gebruikte kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen bij Mauron

Mauron beseft zich dat het lastig kan zijn om bepaalde meubelen via een webshop te kopen. Daarom hebben ze een showroom waar je altijd langs kunt komen. Hier kun je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die er zijn en die ze te bieden hebben. Ook kun je direct een offerte krijgen van de hergebruikte kantoormeubelen. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken voor persoonlijk advies en eventueel een rondleiding.

Bureaustoel

Wat kan Mauron voor je betekenen?

Ze hebben 2 merken die meteen vanuit de voorraad te leveren zijn, Haworth Comforto en Ahrend. Denk bij Ahrend aan 500 bureaus, 1000 stoelen en zo’n 400 roldeurkasten. Hieronder staan ongeveer alle producten die je kunt verwachten:

  • Bureaustoelen, vergaderstoelen, wachtkamer stoelen, designstoelen etc.
  • Hoekbureaus, rechte bureaus en maatwerk bureaus
  • Verschillende soorten vergadertafels, conferentietafels, bijzettafels en meer
  • Archiefkasten, boekenkasten, roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, noem maar op
  • Sleutels en kantoor accessoires

Mauron is gevestigd in Nijmegen en goed bereikbaar vanuit Utrecht, de Randstad en Limburg. Vanuit de showroom kunnen ze je goed helpen en een aantal meubels kun je direct meenemen. Ook kun je een afspraak maken want ze maken graag tijd voor je vrij. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak, kom langs of kijk op de website voor meer informatie en alle artikelen.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*