Ieder jaar weer nieuwe soorten

Kerstpakketten

Jaar na jaar komt het terug, tegen het einde van het jaar rond de feestdagen is het weer tijd voor de kerstpakketten uit te delen. Niet alleen aan je personeel, maar ook de relaties waar je het hele jaar mee hebt samengewerkt krijgen in veel gevallen een pakket. Maar je wilt als werkgever of relatie natuurlijk wel origineel voor de dag komen, niet jaar na jaar met een zelfde soort pakket aankomen. Bij kerstpakkettenexpress.nl hebben ze vele verschillende soorten pakketten om weg te geven.

Kerstpakketten

Ook het traditionele kerstpakket

Ieder bedrijf hecht waarde aan andere kerstpakketten, er zijn nog veel bedrijven die veel waarde hechten aan het traditionele pakket wat gevuld is met eten en drinken. Wel heeft het pakket tegenwoordig een andere samenstelling of een thema waaruit je kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld een Italiaans pakket, hierbij zijn alle producten gericht op Italië. Een lekkere wijn en allerlei streekproducten uit een bepaalde regio in Italië, maar ook andere thema’s zijn natuurlijk mogelijk voor een pakket.

Kerstpakketten

Pakketten speciaal voor medewerkers

Over het algemeen zijn de kerstpakketten bedoeld voor medewerkers en hun gezin, de pakketten van kerstpakkettenexpress.nl zijn zo samengesteld dat het hele gezin er plezier van heeft. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen de producten gebruiken die in het pakket zitten. Een speciaal team is het hele jaar bezig om de leukste en originele producten te vinden om in het pakket te kunnen doen. Zij gaan alle beurzen en markten af om de pakketten origineel te houden. Vandaar dat je ieder jaar een aantal nieuwe producten bij de pakketten ziet, of geheel nieuwe thema’s.