Kom niet in de financiële problemen en schaf een kluis aan

Ondanks dat Nederland een vrij klein land is vinden er gemiddeld 175 diefstallen per dag. De meeste mensen verwachten waarschijnlijk niet het slachtoffer te worden van inbraak. Als ik u nu alvast een hint kan meegeven, dan is dat: ‘Wacht dan niet tot het te laat is’. Neem preventieve maatregelen, vooral tijdige maatregelen, om uw kostbaarheden te beschermen. Als u een horecazaak of winkel runt dan kunt u ook ongetwijfeld het doelwit zijn. Bent u dus de eigenaar van een horecabedrijf of winkel, lees dan zeker verder.

Houdt uw geld veilig met een afstortkluis

Er wordt dus op een dag best veel ingebroken. Zowel in woningen als bij bedrijven, er zijn verschillende doelwitten. Over het algemeen betalen velen met pinpas, maar er wordt ook zeker wel met contant geld afgerekend. Voor bedrijven brengt dit een risico met zich mee, goed gevulde kassa’s zijn namelijk een aantrekkelijk doelwit. In het bezit zijn van goede afstortkluizen kan de schade aanzienlijk beperken.

De kassa raakt gedurende de dag steeds voller. Er komt steeds meer geld de binnen, en dit is iets weet een dief maar al te goed weet. Een goed gevulde kassa is erg aantrekkelijk voor dieven, als ze die weten te bemachtigen is het financiële verlies vaak groot. Op deze manier kan de dagelijkse opbrengst binnen enkele seconden of minuten verdwijnen. Dit is erg vervelend, maar vaak zit je ook nog met personeel dat hiervan erg ontdaan zal zijn.

Het is daarom van belang het verdiende geld gedurende de dag veilig te stellen. Een afstortkluis heeft een zeer smalle sleuf voor bankbiljetten. De kluis is alleen te openen met een sleutel of cijfercode. De eigenaar van deze kluis bepaalt wie toegang heeft tot de kluis en wie niet.

Een kluis aanschaffen bij kluizenwinkel

Bij https://www.kluizenwinkel.com/ vindt u diverse afstortkluizen in verschillende maten om voor iedereen een passende kluis te bieden. Ideaal voor het veilig stellen van uw hard verdiende geld!