Laat een Word document vertalen

Je hebt al een tijdje een probleem, je moet een Word document vertalen. Maar je komt er niet uit en dan is het fijn dat je weet dat je het uit kunt besteden. Het maakt daarbij niet uit over wat voor tekst het gaat, misschien wel een handleiding, of een sollicitatiebrief of misschien wel een instructieboekje of een verslag. Alles kan voor jou vertaald worden, als je maar aangeeft waar het aan moet voldoen. Naar welke taal moet het vertaald worden? Welke eisen worden er verder aan gesteld?

Moet er nog rekening gehouden worden met SEO? Misschien heb je je website teksten wel in Word staan en dan kan er ook naar SEO worden gekeken (geef dit vooraf wel aan want dan kunnen wij daar rekening mee houden).

word document vertalen

Voordelen Word document vertalen

Er zal een last van je schouders vallen als je weet dat je kunt kiezen voor het uitbesteden van een Word document vertalen. Er komt vaak veel bij kijken en dan kan het wel eens fijn zijn als je wat werk uit handen kunt geven.

Als je kiest voor kwaliteit, een snelle levering en scherpe prijzen, dan ben je hier aan het juiste adres om een vertaling te laten doen. Bij ons kun je eerst een offerte aanvragen en dan weet jij al snel waar je aan toe bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *