Theorieboek Auto rijbewijs B

Theorieboek Auto Rijbewijs B

Enkele maanden geleden werd ik 18 en zoals de meeste mensen van mijn leeftijd begon ik te denken aan het behalen van mijn rijbewijs. Alvorens ik het praktische examen zou kunnen afleggen, diende ik eerst de theorie onder de knie te krijgen. Er is namelijk eerst een theoretisch examen waarvoor je dient te slagen. Voor mij was het belangrijk te kunnen beschikken over een goed handboek om de regels van het verkeer onder de knie te krijgen, net als de regels in verband met voorrang. Maar ook tips over ecologisch rijden en onderhoud van de auto vond ik interessant. Dit alles wou ik dan ook zo goed mogelijk kunnen instuderen op een boeiende manier. En met resultaat! Theorieboek Auto Rijbewijs B

Theorieboek Auto Rijbewijs BOefening baart kunst

Alvorens met de theorie aan de slag te kunnen gaan, ging ik op zoek naar een goed boek. Het boek diende voor mij aan enkele criteria te voldoen. Voor mij was het belangrijk dat de theorie helder en op een begrijpelijke manier werd uitgelegd. Ook voorbeelden ter illustratie bij de theorie waren voor mij belangrijk. Zo kon ik de theorie extra inoefenen en nagaan of ik deze goed onder de knie had.

De illustraties hielpen mij enorm bij het begrijpen van bepaalde verkeerssituaties. Ook de afbeeldingen van verkeersborden hielpen mij het verkeer steeds beter te begrijpen. Een duidelijke indeling van het boek zorgde ervoor dat ik de theorie stuk per stuk kon doornemen. Hierdoor kon ik stap voor stap de regels en theorie onder de knie krijgen zonder mijn concentratie te verliezen. De oefeningen en testvragen na ieder hoofdstuk stelden mij in staat na te gaan of ik de theorie van het voorgaande hoofdstuk goed beheerste of niet. Zowel de goede en heldere uitleg als de illustraties en test-jezelf vragen maakten dat dit boek een complete voorbereiding is op het theoretisch examen. Met succes!