Vergeet u niet dat u een laadpaal aanvragen moet?

Na heel erg lang twijfelen hebben mijn man en ik eindelijk de stap gezet en een nieuwe auto gekocht. Dit is onze eerste elektrische auto en we keken er naar uit om hem eindelijk te gaan ophalen. Hiervoor reden wij altijd diesel en benzine, maar omdat we toch toe waren aan een nieuwe auto en ook wat bewuster voor het milieu wilde gaan rijden besloten we over te stappen op een elektrische auto. Na lang twijfelen hadden we het juiste model gevonden en we konden niet wachten om hem eindelijk op te halen. Voor dat we volledig van deze auto konden gaan genieten moesten we nog een en ander voorbereiden. Aangezien we nu een auto op elektriciteit zouden gaan rijden moesten we ook een systeem hebben waarbij we onze auto zouden kunnen opladen. Mijn moeder had mij aangeraden om op het internet te kijken, omdat je op websites een laadpaal kan aanvragen. Mijn ouders rijden ook een elektrische auto dus weten hier alles vanaf. Ik heb dus ook maar naar mijn moeder geluisterd en heb op het internet gezocht naar websites waar ik een laadpaal kon aanvragen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website elec2go.eu en zodra ik op deze website kwam was het duidelijk dat ik aan het goede adres was voor allerhande dingen rondom een electrische auto. Zo ook om een laadpaal te kunnen aanvragen. De website gaf een uitgebreide uitleg over het aanvragen van een laadpaal en ik kon dan ook alle vragen die ik in eerste instantie nog had laten beantwoorden door enkel de website te lezen. Dit vind ik altijd heel fijn, want anders moet ik weer achter iemand aan bellen om duidelijkheid te krijgen en uiteraard wil ik dit liever niet. De website legde gelukkig heel duidelijk uit hoe ik een laadpaal kon aanvragen en het proces daarvoor sprak voor zich. De kosten die verbonden waren bij het aanvragen van de paal vielen mij reuze mee. En dit was een van de redenen waarom wij hebben gekozen voor een elektrische auto, omdat we als het goed is kosten gingen verminderen door deze te rijden. Deze website was daar gelukkig al direct een voorbeeld van.

Een laadpaal aanvragen kan op deze website heel gemakkelijk

Het aanvragen van de paal ging heel gemakkelijk en zoals de website al aangaf zou de paal binnen enkele dagen bij mij worden geïnstalleerd. Ik kon niet wachten want dan stond niets meer in de weg om in mijn nieuwe auto te gaan rijden. De paal werd inderdaad snel geleverd en werkte direct perfect! Mijn auto laadde op en ik kon op pad!

Snelle service was een pluspunt van dit bedrijf

Ik kan iedereen die een elektrische auto gaat rijden en een laadpaal wil aanvragen deze website aanraden om de volgende redenen:

  • De website geeft veel informatie over een laadpaal aanvragen
  • De laadpaal wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit
  • De laadpaal aanvragen is relatief goedkoop

Kijk dus vooral op deze website wanneer u ook een laadpaal wilt aanvragen, u zult zien dat u hier snel geholpen kunt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *